DNA, mage-,& tarmtester

Idag är människans ca 24 500 gener kartlagda och vi har numera en större kunskap om vilka gener som ansvarar för olika processer. 

För tio år sedan fanns inte mätmetoder och information för att på ett enkelt och bra sätt påvisa vilka anlag som ansvarar för olika processer i kroppen. Idag vet vi mer, vilket också gör att vi bättre kan hjälpa till och skräddarsy upplägg inom träning, mat och livstil på ett mycket mycket effektivare sätt. Vi kan inte förvänta oss att prestera och må bra på samma mat, träning och livsstil som våra kompisar. Vi är alla olika. För att ta ett större grepp om din hälsa finns det idag olika tester att tillgå för att optimalt få ut det mesta och bästa av vår kropp och förstå hur den är skapt efter just dina förutsättningar.

DNA Health

DNA health är ett test för kunna optimera din hälsa och få försåelse för hur kroppen fungerar ur ditt unika genetiska perspektiv. Genom att förstå sin genetik med svagheter och styrkor kan vi ge dig livsstilsråd som inte belastar din kropp i onödan. 

Läs mer om testet här

DNA Diet

DNA Diet används när vi vill undersöka sannolika genetiska orsakssamband mellan viktuppgång och viktminskning. Testet omfattar test utav 13 gener, alla med koppling hur de påverkar din kroppsvikt och kroppssammansättning. 

Läs mer om testet här

DNA Sport

DNA Sport vänder sig till idrottsutövare som vill kunna förstå effekterna utav träning, återhämtning och arbeta skadeförebyggande utifrån de genetiska egenskaperna. Testet omfattar test av 20 olika gener relaterade till din idrottsprestation. 

Läs mer om testet här

DNA Oestrogen

DNA Oestrogen vänder sig till dig som vill kunna förstå omsättningen av östrogen i kroppen. DNA Oestrogen passar till kvinnor som vill justera och förstå sitt behov av kost-, närings- och träning för en bättre hormonell balans bland könshormonerna.

Läs mer om testet här

Organix acids test

Testen visar om man pga en felaktig tarmflora producerar syror som speglar candiasis och olika typer av dysbios samt att man genom dessa syror mäter viktiga näringsbrister, inflammation eller störningar i energiproduktionen.

Läs mer om testet härCSAP x 2

Det här testet ger dig ett mycket bra svar på hur din tarmflora ser ut och effektivt du tar upp näringen ur densamma. Genom att mäta bakterier, parasiter och jästsvampar får du ett verktyg för att kunna återställa den.  

Läs mer om testet här

Comprehensive Male II (Saliva:Cx4) och (Blood spot: E2, T, DS, SHBG, PSA, TSH, fT4, fT3och TPO)

Mer info kommer inom kort

Läs mer om testet här

Comprehensive Female II (Saliva: Cx4) (Blood Spot: E2, Pg, T, SHBG, DS, TSH, fT3, fT4, TPO)

Mer info kommer inom kort

Läs mer om testet här